ویتامین B12 یا Cobalamin یکی از انواع ضروری ویتامین های محلول در آب می باشد و در طیف مختلفی از خوراکی ها از جمله ماهی، گوشت، تخم مرغ و محصولات لبنی یافت می شود. ویتامین ب۱۲معمولا به همراه سایر ویتامین های گروه B در محلول ها و مکمل های ویتامین B12 استفاده می شود. این ویتامین برای یکسال در کبد افراد ذخیره شده و خطر ابتلای افراد به کم خونی را کاهش می دهد. ویتامین B12، نقشی مهم در تولید DNA ایفا کرده و همچنین در سالم نگه داشتن اعصاب و گلبول های قرمز موثر است.
معرفی ویتامین B12 ؛ فواید و مضرات ویتامین آن
آنچه که باید درمورد کلسیم بدانید
نکاتی در مورد مصرف مکمل ؛ برای چه کسانی، چقدر وچرا؟ (بخش 2)
نکاتی در مورد مصرف مکمل ؛ برای چه کسانی، چقدر وچرا؟ (بخش 1)
آنچه اکثر پزشکان در مورد سرماخوردگی و آنفولانزا به شما نمیگویند!